logo   f 1 t you    gerb
 

Останні коментарі

LogoDO

Головна сторінка Новини Дивосвітівці відпочили в Болгарії

Дивосвітівці відпочили в Болгарії

(3 Голосів)

   Літо!.. Найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літні канікули – це найкращий, веселий і яскравий час для відпочинку школярів, де діти, насамперед, поповнять витрачені сили за рік, відновлять своє здоров’я. І в цьому є великий помічник – табір. Це новий світ дитини, нехай і тимчасовий, але дуже важливий, сфера активного відпочинку, різноманітна суспільно значуща діяльність.

   Міжнародний табір відпочинку “MISTRAL – 2” (м. Святий Влас, Болгарія) – найулюбленіше місце відпочинку вихованців Малобілозерської школи-інтернату «Дивосвіт», де цьогоріч мали змогу оздоровитися 42 учні – переможці Міжнародних, Всеукраїнських, обласних, районних олімпіад і різноманітних конкурсів, а також відмінники. За сумління у навчанні їх нагороджено безкоштовними путівками від Департаменту освіти і науки Запорізької державної адміністрації. Деякі учні побували тут уже неодноразово. Та все одно були вражені новими цікавинками.

   42 учні й 4 керівники (Довбенко Д.О., Матяж Л.А., Пенчук Ю.Ю., Самойленко О.Ю.) 14 липня 2018 р. вирушили в далеку дорогу до сонячної та теплої Болгарії. Комфортні умови проживання зробили відпочинок легким і безтурботним. Спекотними днями не давали нам сумувати басейни курорту, а також Чорне море, яке було теплим і привітним, і щодня пестило нас у своїх обіймах.

   Кожен день перебування у таборі був насиченим, яскравим та драйвовим. Удень тут відбувалися різноманітні змагання, спортивні ігри, квести, флеш-моби на пляжі. Щодня працювала арт-студія для молодших школярів, де діти малювали, виготовляли різні вироби.

   Вечори проходили просто захоплююче, як для учасників різних розважальних програм , так і для глядачів. Аніматор просто під час виступів міг підірвати з місця всіх присутніх, також лідерів груп, і закрутити у запальному флеш-мобі. Ніби, як фізкультхвилинка на уроках. Це було чудово!

    По приїзду до табору ми потрапили на 8 Міжнародний фестиваль «Арена дружби», де взяли участь представники України, Росії та Білорусії. Тож пишаємося нашими вокалістками — Кулик Дар’єю і Тарасенко Софією, які легко пройшли відбірковий тур і були запрошені на гала-концерт, що відбувався на головній сцені Святого Власа. Дівчатка достойно представили Україну і були в числі переможців. Ми горді за них.Так тримати!

   Окремо хочемо подякувати нашим художникам (Забаранілову Віктору, Безручко Валерії, Бабаченко Олександрі, Пєшкову Максиму), які створили в таборі прекрасну художню галерею. Їхні малюнки будуть занесені до каталогу курорту “MISTRAL – 2”. Крім цього завжди допомагали у виготовленні костюмів для розважальних вечорів, робили аквагрим.

   Спортсменам теж ніколи було сумувати: активно брали участь у різноманітних спортивних іграх. Настя Павлюк зайняла друге місце у змаганнях з настільного тенісу.

   Запам’ятався й конкурс «Хвилина слави», де наша зірочка-вокалістка Дар'я Кулик виборола почесне 1-е місце. А Катя Сєргєєва стала першою віце-міс «Містрал-2», представляючи Україну.

    Крім цього наша команда «Дивосвіт» вразила всіх ще й неабиякими знаннями з музики: у конкурсі «Угадай мелодію» серед усіх противників (а їх було більше 10-ти) виборола почесне 1 місце. Тож можемо похвалитися здобутими кубками, медалями та дипломами.

    Кожен день талановита дивосвітівська молодь насолоджувалась відпочинком в сонячній Болгарії. А ще й відвідували екскурсії. Завітали до Несебру —найдавніше місто цієї країни, її гордість (засноване 3 тис. років тому), охороняєтся ЮНЕСКО. Звичайно, не обійшлося і без шопінгу.

    2 тижні нашого відпочинку пролетіли, як один день! Скільки нових друзів є тепер у нас! А скільки вражень! Під час відпочинку кожен знайшов для себе щось нове.

   Хочемо висловити слова подяки всім, хто сприяв здійсненню нашої мрії – педагогічному колективу школи, Департаменту освіти і науки Запорізької державної адміністрації, а особливо нашому директору Яніні Миколаївні Овсієнко, за організацію незабутнього літнього відпочинку в такому унікальному місці, а також можливість навчатися у цьому закладі, де панує натхнення та краса, де кожен може проявити свій талант!

Катерина Сєргєєва,

учениця Малобілозерської

школи-інтернату «Дивосвіт»

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід на сайт

Шкільна бібліотека

Зараз онлайн

Ніякий

Рейтинг користувачів

  • Максим_007
    7 ( +26/-2 )
  • Admin
    6 ( +20/-0 )
  • Ксения Сергеевна Щекинова
    13 ( +18/-0 )
  • Денис Корнейчук
    3 ( +18/-1 )
  • Іван
    3 ( +14/-0 )
  • Алёнка
    2 ( +14/-0 )
  • Sem
    3 ( +12/-0 )
  • Дашенька Корнева
    1 ( +9/-0 )
  • Даша Вадимовна Кононенко
    2 ( +9/-0 )
  • Анастасия Игорывна Гергуш
    2 ( +8/-0 )
  • Лаурита
    1 ( +8/-0 )
  • Bella
    2 ( +9/-1 )
  • Даришка
    2 ( +7/-0 )
  • Андрей
    1 ( +7/-0 )
  • Noname
    2 ( +7/-0 )

Сайт відвідали


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні5
mod_vvisit_counterВчора202
mod_vvisit_counterНа цьому тижні530
mod_vvisit_counterНа минуло тижні741
mod_vvisit_counterВ цьому місяці2929
mod_vvisit_counterВ минулому місяці5518
mod_vvisit_counterЗа весь час1058119

Онлайн: 10
Ваш IP: 18.206.160.129
,
No