logo   f 1 t you    gerb
 

Останні коментарі

LogoDO

Головна сторінка Новини Подорож в Болгарію

Подорож в Болгарію

(9 Голосів)

  

              Літо манить нас своїми  барвами,  безтурботними днями та відпочинком. Недаремно говорять в народі: «Як влітку відпочинеш, так цілий рік працювати будеш». Тож, керуючись цією мудрою настановою, група учнів спеціалізованої естетичної школи II-III ступенів «Дивосвіт» у складі двадцяти чотирьох учнів - переможців обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів та предметних олімпіад, у супроводі двох учителів вирушила до сонячної Болгарії. Путівки для вихованців «Дивосвіту» придбано за кошти обласного бюджету для відпочинку обдарованих дітей.  

   І ось нас привітно зустрів дитячий табір відпочинку «Happy land». Спекотними днями на курорті «Сонячний берег»  море і бассейн не давали нам сумувати за рідною домівкою. А вечорами ми весело проводили час і мали змогу виявити себе під час різноманітних ігор та змагань, цікавих конкурсів та виступах на  концертах від аніматорів.

               

   Та не лише цим запам’яталась нам подорож.  Під час прогулянки на катері Чорним морем ми насолоджувалися чарівною природою Болгарії, де перед нами відкрилися неперевершені краєвиди Балканських гір. Багато нових знань та вражень ми отримали від незабутньої екскурсії до болгарського села. Вся багатогранність, яскравість болгарської культури чарувала школярів у ресторані «Золота бочка», який є неперевершеним своєрідним музеєм під відкритим небом.Сама атмосфера в цьому закладі передавала справжній болгарський колорит.
Зустрічали нас традиційно гостинно - з хлібом-сіллю, народною музикою та танцями. З’явилося відчуття, що ми перенеслись у давнину і з головою поринули в звичайні будні та свята болгар, які проживали в давні часи - ремесла, побутові речі передавали дух минулих віків. До того ж, ми мали змогу оцінити національну болгарську кухню, страви якої були настільки смачними, що навіть справжні гурмани не змогли відмовитися від цієї насолоди. Також залюбки взяли участь у традиційних болгарських іграх, під час яких  у нас з явилися нові друзі із братніх країн. По закінченню програми на нас чекало феєричне видовище: просто на наших очах чоловік танцював на розпеченому вугіллі, і ми ще раз переконалися у силі людських можливостей. 

   Наступною станцією нашої подорожі був аквапарк «Sunny beach», де час пролетів непомітно, наче мить. Адреналін під час катання на водних гірках зашкалював. Але висота гірок була мізерною у порівнянні з фонтаном вражень, що так і бив із сердець школярів!

  Ну і звичайно, найбільше задоволення дівчатам приніс шопінг у великому торговому центрі Бургаса – «Бургаській галереї»…

                Під час перебування в «Happy land» нам випала велика честь побувати на XXI Міжнародному фестивалі «Ми двадцять перше століття», учасниками якої були делегації з 20 країн: українці, поляки, ізраїльтяни, болгари, росіяни  та інші представляли свою культуру. Саме тут ми відчули велику гордість за свою державу, бо її культура самобутня і водночас невід’ємна частинка світового мистецтва. Хоч нам і довелося святкувати День Незалежності в чужій країні, та думками ми завжди були з Україною, бо вона в наших серцях.

                Від щирого серця виносимо подяку всьому педагогічному колективу «Дивосвіту», особливо директору Овсієнко Яніні Миколаївні за змістовний відпочинок і звичайно ж за можливість навчатися в такому світі творчості, натхнення і краси, де кожен може виявити свій талант,обдарування.

Ми горді з того, що ми Дивосвітівці!

                                                                                        

 

 

 

 

 

Фотогалерея - Болгарія 2013

 

 

Каріна Баклицька учениця 11-А класу

Шовкопляс Дар`я учениця 9-А класу



Коментарі   

 
+1 #5 Sem 29.09.2013, 14:27
Я б там жив :lol:
Цитата
 
 
+3 #4 Максим_007 23.09.2013, 19:38
Ви навіть ще не уявляєте, як вам пощастило зі школою.
Як же я вам заздрю)))
Цитата
 
 
+9 #3 Admin 17.09.2013, 21:31
Цитата:
Ми горді з того, що ми Дивосвітівці!
А ми горді, що у нас у Дивосвіті є такі діти :-)
Цитата
 
 
+8 #2 Денис Корнейчук 17.09.2013, 21:25
Очень,красивопр осто суперочек=)
Цитата
 
 
+9 #1 Дашенька Корнева 17.09.2013, 20:59
Яка краса :-)
Цитата
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід на сайт

Шкільна бібліотека

Зараз онлайн

Ніякий

Рейтинг користувачів

  • Максим_007
    7 ( +26/-2 )
  • Admin
    6 ( +20/-0 )
  • Ксения Сергеевна Щекинова
    13 ( +18/-0 )
  • Денис Корнейчук
    3 ( +18/-1 )
  • Іван
    3 ( +14/-0 )
  • Алёнка
    2 ( +14/-0 )
  • Sem
    3 ( +12/-0 )
  • Дашенька Корнева
    1 ( +9/-0 )
  • Даша Вадимовна Кононенко
    2 ( +9/-0 )
  • Анастасия Игорывна Гергуш
    2 ( +8/-0 )
  • Лаурита
    1 ( +8/-0 )
  • Bella
    2 ( +9/-1 )
  • Даришка
    2 ( +7/-0 )
  • Андрей
    1 ( +7/-0 )
  • Noname
    2 ( +7/-0 )

Сайт відвідали


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні103
mod_vvisit_counterВчора202
mod_vvisit_counterНа цьому тижні628
mod_vvisit_counterНа минуло тижні741
mod_vvisit_counterВ цьому місяці3027
mod_vvisit_counterВ минулому місяці5518
mod_vvisit_counterЗа весь час1058217

Онлайн: 8
Ваш IP: 3.215.77.96
,
No